Jadłospis

  • Jadłospis może ulec zmianie. Skład posiłków dostępny u intendenta

Informacje ogólne

  • obiady wydawane są w godzinach:
    • 1130-1150 klasy 0 – V
    • 1235– 1255 klasy VI – VIII oraz dzieci klas uczęszczających na II zmianę
  • obiad składa się:
    • zupa na wywarze warzywnym
    • drugie danie

Opłaty

  • koszt obiadu 4 zł
  • wpłaty przyjmowane są gotówką w godzinach 700– 1000 i 1300 – 1430 w pokoju nr.110
    lub na konto- numer konta: 04 1030 1508 0000 0005 5093 9045

    • w tytule umieszczamy:
      • imię i nazwisko ucznia
      • klasa
      • miesiąc za jaki dokonujemy wpłaty
    • Kwotę ustalamy z intendentem stołówki.
  • Nieobecności zgłaszamy do godziny 900 każdego dnia pod numer tel. 22 6119566 wew.24
    Niezgłoszenie nieobecności wiąże się z poniesieniem kosztów za obiad.
  • Koszty obiadów
    • listopad 76 zł.
    • grudzień 60 zł.
    • styczeń 88 zł
    • luty 40 zł
    • marzec 88 zł
    • kwiecień 72 zł
    • maj 80 zł.
    • czerwiec 68 zł.

Lista alergenów występujących w żywności:

  • Zboża zawierające gluten tj. : pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe oraz produkty pochodne(1)
  • Skorupiaki i produkty pochodne (2)
  • Jaja i produkty pochodne(3)
  • Ryby i produkty pochodne(4)
  • Soja i produkty pochodne(5)
  • Orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne(6)
  • Mleko i produkty pochodne( łącznie z laktozą) (7)
  • Orzechy, tj. orzechy laskowe, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe, makademia i produkty pochodne(10)
  • Seler i produkty pochodne(9)
  • Nasiona sezamu i produkty pochodne (10)
  • Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/1 w przeliczeniu na SO2 (11)
  • Łubin i produkty pochodne(12)
  • Mięczaki i produkty pochodne(13)

 

Stołówka
Tagi:

Dodaj komentarz